NM 2022 – resultater og bilder

NM 2022 bød på alt – stilla, sol, regn og vind. På dag 1 ventet vi på vinden noen timer, og en liten bris kom – vi klarte å gjennomføre 2 seilaser. Da 2 regnet det så og si hele dagen, men vinden var god og seilerne fikk kjørt seg. Banketten var hyggelig og strålende som vanlig.

Kristian og hans sønn Kalle Nergaard gikk av med sammenlagtseieren og ble norgesmestere. Kristoffer og hans sønn Fabian Spone fikk sølvmedalje og Christen Horn Johannessen og hans datter Stina tok bronse. Vi gratulerer dem alle

Bjørn Nilsen og Hanne Sondresen ble utropt til årets Killingseilere etter på kort tid å ha tatt med båt fra Brevik og stilt opp i NM

Årets Killingsseilere

Den diktatoriske formannen selv var strålende fornøyd med sin 7 plass.😁

Full resultatliste finner du HER

Bildene fra DAG 1

Bildene fra DAG 2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *